Treenit on kulkeneet, suunnilleen sen 3-4krt viikkoon on tullut salilla käytyä. Vähän on ollut voimakkain motivaatio hukassa ja hakusessa edelleen, mutta on saanut tehtyä kuitenkin sen mitä on meinannutkin ja lähtenyt salille vielä sittenkin vaikka olisi töiden jälkeen ensin torkahtanutkin sohvan pohjalle. Se viime vuotta vielä voimakkaasti hallinnut energiavirta on tosin ollut paljon loivempi nyt.

Viikon 4 loppupuolella alkoi sitten tuntumaan että onko tässä kipeäksi tulossa vai mitä. Jotenkin pakkasjakson jälkeen oli kovasti niiskuttelua ja aivastelua ja joku kylmänarkuuskin jäi vähän päälle. Väsyi normaalia helpommin ja kun aamuaerobisen jälkeen vielä yksi aamu hengityskin hetken vinkui ja seurasi yskänkohtaus, ajattelin että ei tässä nyt ihan normaalikunnossa olla. Matalasykkeisemmässä liikunnassa ei ollut ongelmaa ja salitreeni tuntui sujuvan kun ei vaan vetänyt itseään ihan piippuun. Rauhoitin silti tilanteen ja jäin odottelemaan että onko siellä nyt joku halvatun flunssa muhimassa vaiko eikö.

Fiilis vaihteli päivästä päivään ja saman päivän sisälläkin oli hetkiä että olo oli aivan normaali ja taas oloja että hittolainen, lähes kipeinähän tässä ollaan. Tuli vetämättömyyden tunnetta ja kurkkua karhensi (mutta varsinainen kurkkukipu ei iskenyt päälle kuitenkaan) ja muutamana aamuna oli herättyä kovin tukkoinen olo. Se varsinainen flunssainen olotila kuitenkin puuttui joten ihan en tiennyt missä mennään. Pidin kuitenkin 5pv totaalilepoa varmuuden vuoksi, pelkkää lenkkeilyä ja venyttelyä ja perjantaina uskaltauduin sitten taas salille kokeilemaan. Viikonlopun vedinkin sitten kolmet treenit putkella peräkkäisinä päivinä ja lauantaina oli lisäksi tankotanssi sekä vähän pyöräilyä myös. Kroppa kesti, mieli (ja selkä) kiitti!

Nyt energiat ovat taas hetkeen virranneet hyvään malliin ja motivaatiokin on vähän nostanut päätään horroksesta. Olin miettinyt että olisin vetänyt 6vkoa treeniä putkeen ja sitten pitänyt kevennetyn treeniviikon, mutta se tulikin sitten pidettyä jo neljännen viikon päätteeksi.

Ennen ja jälkeen treenin - Uusi treenitoppi oli kiva kirpparilöytö
preworkoutx.jpgafterworkoutx.jpg

Saa nyt nähdä miten tässä käy kun pöpöjä on liikkeellä nyt vaikka sun mitä - niin flunssaa, influenssaa että mahatautiakin. Mutta ei voi kuin mennä päivä kerrallaan ja otetaan niistä treeneistä ilo irti mihin vain kyetään. Inkivääriä olen vähän lisäillyt ruokavalioon jos vaikka saisi vähän boostattua tuota immuunipuolustusta pienin luontaisin keinoin. Vihreä tee hunajalla on myös aika pop.

Nyt on treeneissä hittiajatuksena on tosiaan varsinkin tuo coren vahvistaminen ja olinkin aika liekeissä perjantaisen kehonpainotreenin jälkeen kun onnistuin löytämään aika kivat (ja tehokkaat, tuntuu nimittäin vatsassa edelleen treeni) liikkeet millä kikkailla. En malttaisi odottaa päästä tekemään uudelleen samaa comboa - vaan ei pysty ennenkuin tää tuntuma vähän antaa periksi ensin :D

Evästä treenin jälkeen
puuroa_riisikakkua.jpg