2015_joulukuu.jpg

MIKSI tämä blogi ja MITÄ nimen takana piilee?

Tämä on itseasiassa jo toinen liikuntaan ja terveeseen elämäntapaan liittyvä blogi jota olen kirjoittanut. Ensimmäinen ei vielä ollut julkinen - se käsitteli puolentoista vuoden takaista muutoksen aikaa enemmän päiväkirjamaisesti, matkaani sohvaperunasta aktiiviseksi liikuntaharrastajaksi. Sen blogin nimi oli "Back to being me" koska edeltävien vuosien aikana olin jotenkin hukannut ison osan itseäni, en tuntenut enää oloani hyväksi omissa nahoissani. Viimein nousi riittävä halu muutokseen ja tuntui kuin olisin suorastaan herännyt jostain horroksesta. Löytyi viimein se motivaatio tehdä muutoksia. Se ensimmäinen tavoite tuli kuitenkin saavutettua joten alkoi tuntua että tuo blogi oli jo toimittanut osansa. Nyt on aika asettaa taas uusia tavoitteita ja jos nyt sitten tekisi tätä matkaa julkisemmin, kun kerran tätä halua kirjoittaa on.

Uusi tavoite

Nyt tuntuu taas että viihtyy vaatteissaan ja on oma itsensä, mutta miksi lopettaa tähän? Salitreenaamisesta on päässyt muodostumaan omalta tuntuva osa arkea ja ruokavaliokin noudattelee 80/20 periaatteella kohtuullisen terveitä uomia. Pitäisi olla siis mahdollisuuksia kehittyä, ja nälkä kasvaa syödessä - ei riitä että ollaan taas vanhoissa mitoissa, nyt on halua olla se paras versio itsestään.

Tästä se lähtee!

Tavoitteena nyt siis vahvempi, kiinteämpi ja hyvinvoivampi minä - best version of myself. Yksi hyvinvointibloggari sekä hyvinvointiblogi lisää tähän hyvinvointiblogien trendikkääseen ja mittavaan suohon lisää, olkaatten hyvä!

Mistäs sitä tarkemmin ottaen kirjoitellaan?

Tämä sisältää jatkossa sekä treenikuulumisia ja tarinaa jatkosta (niin iloineen kuin angsteineenkin), vähän hajatelmia mentaalipuolen fiiliksistä matkan varrelta, lempparireseptejäni ruokapuolelta ja saatanpa ajoittain sivuta myös sitä aiempaa elämäntapamuutosta jolla tähän pisteeseen päästiin. OIen kuitenkin sillä tavalla ylpeä siitä, että muutaman vuoden marmatuksen ja volinan jälkeen (miksi en saa mitään aikaan..) sain muutoksen tehtyä kuitenkin omin voimin, ilman esimerkiksi personal traineria vieressä piiskaamassa, hieman periaatteita opiskellen ja omaan itsekuriin turvaten. Nyt tosin haaveilen jo siitä Personal Traineristakin, koska jonkun kunnolla perehtyneen tietotaidon voimin oma matka voisi olla kyllä jouhevampi tässä vaiheessa. Kenties sitäkin tulevaisuudessa?